Regnig söndag

Idag är de söndag och jag är rätt seg  idag de blev  nog lite för mycket i går men sen är de regnigt och då blir man lite deppigare.

Annars mår jag rätt ok nu jämfört med vad jag har gjort. Så denna veckan ska jag till vc ta nya prover  och de ska jag göra på onsdag och sen  har jag semester i 2 dagar då vi ska ha kalas för våran  son som fyller 18 på söndag jösses vad tiden går. Nästan så man känner sig gammal. men vi har en sån duktig son han sköter skolan och så jobbar han extra och har flickvän och håller på med körkortet. De är inte mycket kvar av de nu.

Snart har sonen sommarlov de ser han fram emot fast han ska jobba också tjäna pengar.

Idag har jag stickat färdigt ett par raggsockar som är  beställda men konstigt nog blir man aldrig nöjd man är rätt petig när man gör åt andra  men de är väl så man ser felen själv men ingen annan gör det.
Jag gjorde extra långa skaft  de är  på 25 cm och storlek 40

Annars blev de rätt bra dessa sockar.  Lite trådar kvar och fästa bara. Ni får ha en bra söndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *