September

Vart tog augusti vägen den regnade nog bort mycket regn har de kommit och de ska regna nästan varje dag denna veckan som kommer. Tråkigt väder de som brukar vara så fint väder i September men de kommer september har bara börjat än.

Idag har jag  plockat lite björnbär hos svägerskan hon har en del där. Så de är bra att man kan plocka lite där med.

Sen har jag små grejat hemma de vanliga plocket som man aldrig kommer ifrån. Sen har jag suttit och stickat lite på mina raggsockar för att försöka minska på garn högen. Konstigt nog när man sitter och gör något som stickar eller virkar för att ta slut på garn man har hemma så måste man beställa hem mer för komplettera  så de räcker och blir klart de projektet man håller på med.
 Ja de men är alltid kul och köpa garn.

I morgon är de ny arbetsvecka och de är kul och åka jobba jag har så bra jobbarkompisar trivs bra där.
 Jag kämpar på med vikten men de går trögt måste komma igång och gå eller träna med något nä jag ska damma av min crosstrainer och köra på den har ju den hemma men svårt och komma igång med den. De var lättare när den stod där nere i tvrummet men de tar bara plats när den står där nere. Nu har vi den på ovanvåningen men de är inte lika roligt och  gå upp och träna där får nog försöka göra de ändå. Sätta på en bra spellista och sen bara köra.

 Annars  har de varit en lugn helg och nu har gubben äntligen tröskat klart för i år nu ska de bara plöja, harva och så lite granna innan de börjar lugna ner sig.

de var mitt söndags svammel. jag bytte header också då de var lite för somrigt men nu blev de höstigare i stället ni får ha en bra söndag och bra jobbvecka kramar på er

1 tanke kring ”September

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *