Så dålig på blogga

Jag tycker de är verkligen är svårt och sätta framför datorn eller en surfplatta eller mobilen och blogga. men ibland kan jag blogga mycket ibland går de långa perioder. Hur lyckas man hålla igång och blogga?

Just nu har jag bloggen för mig själv mest och skriver lite mellan åt-. jag lägger ut bilder på instagram och facebook där.
Denna veckan har flutit på bra inte så många ärenden efter jobbet så jag kommer hem tidigt.
Idag har jag varit och tagit influensa sprutan och jag hoppas man inte får några biverkningar.
Ikväll har vi  julfest på jobbet för de boende och deras anhöriga så de kommer komma mycket folk men de är kul. De är första gången jag är med på det. Så jag jobbar kväll istället för dag jag börjar kl 15 – 20 men kommer åka kl 14 hemifrån och börja lite tidigare för de är massor och förbereda innan anhöriga kommer.  Vi ska äta risgrynsgröt och skinksmörgås och massa godis som är både köpt och hembakat.
Jag har beställt laktosfri gröt så jag kan äta också, de är ju tur att vi har en boende som är laktos så då blev de 2 portioner de är ju så gott med risgrynsgröt.
Idag har jag  bytt lakan i alla sängarna och dammsugit övervåningen ska snart starta en tvättmaskin tänkte sen ska jag slöa lite framför tvn.
Vi har 7 plusgrader och regn idag  ingen julkänsla här inte  men vi får hoppas den kommer snart.
Ni får ha en bra dag kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *