Vad svårt de ska vara blogga

jag gillar verkligen blogga men har svårt och få mig för och blogga.
 Jag vill gärna blogga nästan varje dag. De är skönt och få skriva av sig.

Idag har de snöat massor  de var stora flingor och så fint så men nu skiner solen  och de är jättefint ute.

  Jag och min man har börjat och komma in i rutiner med motion på  söndagar går vi här hemma och sen på tisdagar  åker vi till stan då simmar jag   mellan 500 och 100 meter men mest 800 brukar de bli. Under tiden jag simmar så går min man elljusspåret.- De brukar  ta  40 minuter för mig och simma.  Jag tycker de är bäst motion för min del  men jag skulle verkligen behöva styrketräna också för bygga upp kroppen men de får vi ta sen. Sen vill jag gå ner minst 10 kilo helst 15 men de kommer väl så småningom det också  Att de ska vara så svårt och  få till kosten fast de är ju jätte enkelt egentligen.

Ja ja man får kämpa  med motion och kost. 
 Med min hand går så där  den gör ont  än men, har varit hos ortopeden han sa de är artros och  eventuell karpaltunnelsyndrom  men de  är inte säkra på de än eftersom jag inte har alla bitar på  de.

Ja nu har jag svamlat en massa ska försöka blogga om mat och virkning och stickning som jag gillar var längesen jag bloggade om mat och bak och de. Men ska försöka få till de.

Hoppas ni har en bra dag kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *