Vilken magvärk jag hade i natt

Inatt vaknade jag av världens värk i magen typ magkatarr de var fruktansvärt, jag har aldrig haft så ont som jag i natt. 

Jag tror de var  chorizo korven och vanlig tjocke korv vi åt som gjorde att jag fick sån värk i magen.
Jag kallsvettades och sen blev de varmt var p¨å toa några gånger och bajsade jag trodde jag skulle kräkas men de gjorde jag aldrig.  De gjorde så ont så tårarna kom inatt.

 Gick upp tog 2 Alvedon och sen en omperazol  kunde somna sen när Alvedon började värka.
 Jag ska ju göra gastroskopi på onsdag så jag undrar om de kan se de som hände inatt att magsåret har gått upp. De borde ju synas i iallafall. Jag ska göra gastroskopi under narkos. jag fixar inte de annars.

De är så bra att jag får göra sånt under narkos nu och de står i mina journaler med.

 Idag är de dimmigt ute   men vindstilla är de och de är skönt. Jag har dammsugit nedre våningen och småplockat. men får ta de lite lugnt har ont i magen än men inte som i natt. Idag äter jag skonsam mat de vill säga kokt mat.

Nu ska jag ta och dammsuga övervåningen med den behövs med.

I dag är de grått och dimmigt

 1 kycklingfilé och  2 dl wokgrönsaker i   fritösen med 1 msk olja  30 minuter

 Denna fritös använder vi flitigt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *