Onsdag Ny gastroskopi

I dag var de dags att än en gång göra ny gastroskopi. Men jag gör den alltid under narkos. De är bra. Jag gick upp i vanlig tid som jag brukar göra när jag ska jobba. Jag hade wn morgon tid. kl 7.15 skulle jah vara där. Min man körde in mig så kl 7 betalade jag i centralreceptionen. Sen gick jag vidare till dagkirugin. Fick amäla mig där och sen fick.jag byta om till de fina sjukhuskläderna.

Så snygg var man detta är en.bild som satt på väggen i omklädningsrummet.

Sen fick man vänta en stund och så kom narkosläkaren och pratade med mig. Sen blev jag inkallad till operationssalen. Där de gjorde i ordning mig  för kommande undersökning.

Sen kom läkaren och pratade med mig. Sa nu får du lite narkos typ så blir du trött. Men sen minns man inget mer för än man ligger på uppvaket. Men denna gång var jag inte lika trött.  sen fick jag sätta mig i väntrummet och vila när jag inte behövde ligga ner mer.  Jag fick ett glas saft och en liten macka.

Sen fick jag byta om till mina vanliga kläder och gå till endoskopin och prata med läkaren igen. Han  sa magsåret var läkt och jag behövde inte äta omeprazol mer. De känns ju bra.  Sen ringde jag min mamma så hon fick köra hem mig jag fick nämligen inte köra bil.

De är så himla skönt att denna undersökningen är gjord. Nu är de bara försöka ta hanf.om sig själv och försöka må bra. Jag ska försöka gå ner i vikt med .men de är svårt.

När stefan kommet hem från jobbet så ska vi åka till stan och till konsthallen. Philip ställer ut sitt gymnasiearbete dom.han hat gjort.  De ska bli kul.och se

Nu blev de långt och svamligt inlägg Men hoppas ni orkar läsa. kram ha en bra dag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *