Semester 1 vecka

Så härligt de ska bli med semester fast denna gång är de bara en vecka för sen jobbar jag 4 veckor och sen har jag tre veckor altlså vecka 32,33 och 34 skönt med sen semester vi får hoppas de är lika  fint väder då med som de är nu.

Idag är de lite kyligare men de är för de blåser nordanvind och den är kall nu sitter man med strumpor och capribyxor för man tycker de är kallt.

I går fredag så hade vi bjudit in min syster och hennes familj på grillat och lite gott och dricka de var så trevligt. De var verkligen längesen vi  träffades hemma hos oss. Men de är alltid jobbigt när de är på en fredagskväll då  är man extra trött efter en jobbar vecka. Vi grillade korv och hamburgare. vi satt ute  men trodde inte vi skulle kunna de eftersom de hade blåst kallt på dagen . men kvällen var underbar skön att sitta ute och äta och prata och dricka gott.

Vi somnade vid tolv i natt och jag vaknade vid halv sju då var de bara till och kliva upp.
Idag har jag dammat ena våningen i vårt hus de är så skitigt nu på sommaren då de  är en massa flugor som skitar ner.

Nu ska jag strax ta tag i övervåningen och dammsuga och torka golv där, vattna blommorna.

Nu har jag jobbat med mina  nya tider i 2 veckor och de funkar toppen så roligt att man orkar jobba mer nu och de går så bra jag mår toppen. Har lite  små värk och så men de kommer jag alltid ha men annars mår jag ok .

Nu när de blivit väder omslag så har jag märkt att jag är mycket stelare i kroppen   mer ont i ena höften och stel i händerna blir jag med.  Man mår bäst i kroppen när de är varmt. och skönt.

Vår äldsta katt Selma 13 år  hon tyckte de var varmt en dag denna veckan

Hon är så fin och gosig

Vi målar om dessa skjul nu de behövs verkligen kan jag lova. Fint blir de med.  Fint med falu rödfärg

Ni får ha en bra helg kramar 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *