Helgen över och värmen fortsätter denna veckan

I helgen har de varit svalt väder men blåsigt de är nästan så man har frysigt lite granna i helgen man är inte van att de är så kallt . När temperaturen är bara 21 grader och blåst.

På fredagar slutar jag numera 13.30 de går jättebra att göra det. Sen åkte man hem från jobbet och slappade lite sen gjorde man lite vanligt plock. Gubben började tröska och de är ovanligt tidigt  men skörden blir sämre de blir bara hälften av vad de brukar få. De har sedan tröskat hela  helgen.

På lördagen var jag lite seg var lite små trött hela dagen men de brukar jag vara på lördagar efter en jobbvecka men de är väl inte så konstigt att man är trött då.   helgerna brukar jag ägna mig åt att städa huset de brukar ta en helg och få ordning på det.  De blir så skitigt nu på sommaren med alla flugor och sånt som kommer in. Man får torka fönsterbrädor och fönster från flugskit.
Fördelen med sommaren är att man kan hänga ut tvätten och den torkar fort. i allafalll
I går söndag fick jag gjort massor. På morgon var jag lite rastlös så då passade jag på att baka lite tekakor de var längesen jag gjorde det. Jag skulle kolla hur de gick med min hand att göra det. Det gick bra gjorde inte ont men de börjar sticka i handen efter ett tag.
Sen åkte jag och sonen och handlade lite mat. När vi kom hem åt vi lunch sen tvättade jag bilen de behövdes verkligen . Den var smutsig och massor med insekter på som behövdes  komma bort.
De blev jättefina och goda te kakor blev runt 30 st
Bilen nytvättad och ren och fin
 Sen fick jag bra hjälp av sonen och samla in halm till hönsen i vinter

Kvällen avslutades med tacos de var vi sugna på de var länge sen vi åt det. Och tänk de smakde även gott på en  söndag.

Vår fina katt Selma 13 år

Nu  är de måndag och jag jobbar 2 veckor till sen är de semester i 3 härliga veckor och jag hoppas  jag får fint väder på min semester.  ni får ha en bra jobb vecka / semester ni som har det

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *