Sista semesterveckan

Tiden går så fort när man har semester och nu är jag redan inne på min sista semestervecka.
 Vi har fått städat en del på denna semestern.  De är inte så dumt och få ha gjort det. Det känns så bra

I går åkte vi en tur till Göta kanal i Töreboda och Hajstorp. Slussområde de är så fint där.  Sen gick vi och strosade där ett tag innan vi skulle åka äta lunch på en ny restaurang vi inte har provat. De var i amerikansk stil. Hamburgarna hette efter de gamla bilarna De var lite kul. De var skönt och komma ut en sväng är man hemma blir de alltid något som man måste göra  hela tiden  De är roligt och åka ut lite på de som finns närma . och kika på  man behöver inte åka långt alls för de finns så mycket  här omkring och se som man alltid inte ser .

De är så fint här i slussområdet så fin dag de blev

De fanns hamburgare på både   600 gram och 800 gram men vem orkar äta en sån stor.?

Coola glas att dricka ur

Min hamburgare som jag tog
Glass till efterrätt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *