måndag och ny jobbvecka

I dag är de måndag och  ny jobbarvecka.

Veckorna rullar på . De sista veckorna har jag börjar promenad .varannan dag. samt jag  joggar mellan. Jag joggar och går om vartannat och de  är riktigt kul att springa jag som inte trodde att jag kunde spring- Förut när jag har försökt och jogga har de känns mycket tungt men  nu känns de lättare att jogga. Jag for detta upp till 4 gånger per vecka. med en dags mellanrum

Jag har även börjart med så kallad bullet journal en dagbok med anteckningar, och att göra listor i ett. De är enkelt  sätt att hålla ordning och man får.  Rita av sig lite granna. Jag  tycker de är kul och gör enkla .sidor som passar mig.

Sen har jag också en särskilt bok där jag skriver om min hälsa dar jag skriver i mina mått och vikt och promenader jag  for. Jag vill inte ha allt digitalt utan de är kul och skriva for hand.

Man har kommit  ifrån .de lite nu när man mest skriver digitalt. om ni inte vet vad buller journal ar så googla de finns massor av bra info på nätet for detta
Har kommer lite info i alla fall.

Bullet Journal är en metod där du använder papper och penna och samlar anteckningar, att-göra lappar, kalender och hela hjärnan på ett och samma ställe. Detta har blivit oerhört populär och är något vi rekommenderar då det är en räddningsplanka för många trötta hjärnor.


De är avkopplande och sitta skriva i den och Rita lite lätt- man behöver inte göra så avancerat som en del gör.  an for helt enkelt de som passar en egna behov.

Oj de blev svamligt hoppas ni orkar läsa mitt svammel.

Nu får ha en bra dag kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *