– Ett Foto I TImmen – Lördagen den 20:e oktober 2018

Då var de åter dags för EFIT. De är rätt kul och fota ett kort i timmen under en dag

jag somnade tidigt i går kväll så jag vaknade kl 6 gick upp och såg på tvn.

Kl 7 hittade jag vår nyaste familjemedlem Freja på soffan i köket

Kl 8 bäddar jag sängen

Kl 9  skär jag kakan i bitar och lägger i lådan.
Kl 10 dammsuger jag

Kl 11 startar jag en tvättmaskin

Kl 12 plockar jag ner den tvätten jag hängde upp i går

kl 13 torkar jag golven

Kl 14 går jag ut i fina vädret och krattar löv

Kl 15 samlar vi upp högar de är bra ha en traktor då
Kl 16 börjar vi med kvällens mat som är korvsoppa på rotfrukter.
 kl 17 tar jag mig ett glas vin och de får avsluta min efit för denna gång

5 tankar kring ”– Ett Foto I TImmen – Lördagen den 20:e oktober 2018

  1. Lillian www.sognafaret.no

    Neimen nå trodde jeg faktisk min pappa var hos deg med sin traktor! Den er jo helt lik, til og med med stor skuffe. Man må nesten ha traktor når en har litt plass ute. Tenk så mange tungeløft en slipper med traktor. Freja var en skjønn liten hjerteknuser 🙂

    Svara
  2. Anni

    Ingen direkt rofylld lördag hos dig! När jag ser din första bild bestämmer jag mig för att just idag ska jag ta mig lyxen att sitta och sticka eller virka en stund. Eller kanske läsa lite bok. Ha en lugn och skön söndag, helt enkelt! Hoppas att du också har det!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *