kall och blåsig helg ,.

Idag är de en kall och blåsig helg har hört de är snöar på flera håll men än har de inte kommit hit men de blåser svinkallt.

 
Idag åkte gubben  vid halv 11 då åkte han till Göteborg och Halloween på Liseberg med sina jobbarkompisar och sonen är inte hemma han är  hos tjejen. Så jag är helt själv hemma idag. Lite skönt är det men lite långtråkigt också.
 Jag åkte en tur till Skara de var längesen jag var där åkte till Dollarstore har inte varit i den butiken än En ny butik som har öppnat i Skara.  De fanns mycket roligt i den man kan handla mycket. Sen åkte jag till Coop forum och sen Till Jula och sen Citygross. Lite tråkigt att åka själv men de gick de med.
De blev inte så mycket handlat bara lite små plock.
jag vill göra något med bloggen men vet inte vad jag ska göra med den än. Vill ha nytt tema eller ny header får väl byta till vinter bild snart . Ska bara se om man hittar rätt bild också.
Idag äter jag skräpmat och fika bröd och godis men magen blir väl kass sen men idag skiter vi ide syndar lite idag får passa på när man är själv hemma.
 Hoppas ni orkar läsa mitt svammel
  Ni får ha en bra lördag alla kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *