Helgen över

Jaha då var de ny vecka och jobb igen. jag fick vara hemma i fredags från jobbet då jag fick feber från influensa sprutan jag tog i onsdags. Jag fick värk i kroppen och  ont i armen de kom på torsdagen så jag gick hem tidigare  från jobbet.

Jag har inte varit sjuk på jättelänge från jobbet men ibland händer det att man får vara hemma från jobb.

I helgen har jag städat lite granna inne som man måste göra och sen har vi mockat hos hönsen och kört in ved. Detta gjorde vi på lördagen de har varit en lugn helg.

På söndagen var de ju farsdag och min man fick en tröja från mig och sonen och sen åkte vi in till stan och handlade lite och käkade lunchen ute. Vi åt en pizza den var jätte god en tunn och god pizza med bacon, oliver och champinjoner på. Sen ingick de efterrätt också chokladmousse den var så god men sen var man så mätt.

Jag hade även bakat en tårta till farsdag. pinocchiotårta jag hade i hallongrädde jag hade mosat hallon och vispat grädde. sen blev de lite grädde över så då fick de bli ett lager uppe på tårtan och sen tog jag lite chokladsås ovanpå . Den tårtan är så god

Mockat hos hönsen

Kör in lite ved

Tårtorna i ugnen

De blev höga och fina

men de krympte lite

hallon grädde . mosade hallon och vispad grädde

Fin dekor på restaurangen vi åt

pizzorna vi åt tunn och fin botten.

Chokladmousse den var stor

Mysig inredning på toaletten

Så här blev tårtan jag gjorde

Vi har haft en bra helg men nu är de jobb idag som väntar och resten av veckan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *