Jobbigt med nya glasögon

Jag hämtade ut mina glasögon för en vecka sen men de är otroligt jobbigt med de nya. Jag kan inte ha dem för många timmar utan jag får huvudvärk utan jag får då byta till mina gamla men mina nya läsglasögon funkar jättebra ser så bra när jag läser något.

Nu är de torsdag och snart helg de ska bli skönt att vara ledig i helgen. Jag ska försöka ta mig till Stc och träna har 2 gratis träningar genom kommunen.. Sen ska jag nog registrera mig på stc eller Frisiskis och svettis. Där har jag varit förut men de räcker med gymmet för min del behöver inte ha gruppträningar . Än så länge iallafall.

Jag trivs jättebra med min nya blogg och de funkar bra med wp de har man saknat betalar runt 400 kr om året så de är inte dyrt. De är så bra support också. Jag har haft de många gånger förut. Man kommer alltid tillbaka till de man trivs bäst med. Ni får ha en bra kväll nu blir de lite vanligt hushållsplock kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *