Mår bättre

Nu har jag jobbat i  4 dagar men jag har en sån jobbig hosta , de är nästan värst på kvällen då sitter jag i soffan och hostar så jag nästan kräks. Sen när man lägger sig så hostar man också. De är jobbigt. De kommer även hostattacker när man anstränger sig lite  och de är så himla jobbigt .

I helgen ska jag städa inne och sen ska jag rensa ogräs ute och klippa lite gräs och mocka hos hönsen.

Så de finns alltid och göra. Jag kan även blogga från mobilen via wordpress appen men den laddar inte upp bilder. De vet jag inte varför den inte gör. Men hoppas det funkar snart, jag vill ju kunna ladda upp bilder även från mobilen för de är så smidigt och kunna blogga där ifrån.

Ni får ha en bra helg kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *