Semester

Nu har jag äntligen semester  i hela 4 veckor de ska bli skönt. Dessa två dagar har jag slängt skräp. Jag håller på att städa lite sånt där som man inte orkar när man jobbar.

 jag har åkt på en lindrig sväng av en förkylning med lite hosta men den är inte så farlig än.

Idag håller jag på rensa lite ogräs ute men de tar sin lilla tid.   Jag skyndar inte på  de behövs inte.

Till helgen ska vi åka till Halmstad. Där har min man sina jobbarkompisar som har sin husvagn uppställt och vi har hyrt en stuga som vi ska bo i helgen. På söndag blir de ullared på vägen hem

Sen har jag inga planer av resten av semestern utan bara ta dagen som den kommer. Men jag  kan bli lite rastlös mellan varven också om de inte händer något men de behöver inte hända hela tiden. Men jag måste lära mig koppla av och  inte göra saker hela tiden men ändå har något för mig. Jag blir lätt rastlös.

Ni får ha en bra dag kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *