Värk i Höger axel igen.

Då har värken kommit tillbaka i höger axel de är en nerv som är i kläm och de är svårt att lyfta upp armen. Sen så sticker de ut i fingrarna. Och smärtan är jobbigt. Jag äter alvedon och får göra några övningar som finns att göra. men får nog kontakta vårdcentralen igen för de gör något djävulskt ont.  De är inte roligt. Vc skickar mig bara vidare till sjukgymnastiken de känns som man är stamkund där. De är alltid något som bråkar med kroppen nu.

Jag ska börja på friskis och svettis i höst och be om ett träningsprogram för min kropp som man kan göra. De hjälper en och formar ett för mina problem och de behöver jag. Sen behöver jag gå dit minst 2 gånger i veckan och sen lite pass och så. Jag måste stärka upp min kropp märker jag nu. Jag får värk till och från lite varstans..   De är jobbigt med denna värken som kommer lite över allt i kroppen. Lite artros och vad de nu kan vara. men jag ska  ta tag i träningen ialla fall för kroppen de kan ju inte bli sämre. 

 Ni får ha en bra dag kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *